Jag är faktiskt livrädd att förlora dig!

Min pappa har legat på sjukhus i en vecka nu. Han har mått dåligt ett bra tag, först trodde de han hade magsår och det var därför han hade ont i magen. Sedan visade det sig att han hade blodproppar vid lever/gallan och det var ena anledningen till att han hade ont + att han hade farliga bakterier på kroppen som var lika farliga som vilken blodsjukdom som helst.

Jag har som sagt vad ingen aning om läkarna har lyckats lista ut hur det egentligen är med honom och hur de ska få honom bra igen. För han skickade ingen uppdatering via sms överhuvudtaget.

Det enda jag vet är att läkarna ringde mig igår och rapporterade att han hade spytt blod den morgonen och att han då (igårkväll) var inkuberad. Ingen mer information har jag fått, misstänker att han inte kan ha blivit sämre för då hoppas jag att de skulle ringt mig.

Innan då han var sjukskriven med ont i magen vet jag att han kissade blod, men som sagt vad jag har ingen som helst aning om vad som exakt är fel med honom.

Jag vet bara att jag är för ung för att förlora min pappa, ingen tjej i 27 års åldern vill förlora sin pappa och jag har tyst bett farfar (som ju dog några år sedan) att vaka över pappa för jag vet att farfar har besökt mig för att kolla hur jag mår. Så jag hoppas verkligen att han gör det just nu. Jag kan knappast åka till sjukhuset och kolla till honom då jag har fullt upp med skola och min praktik.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s