Ibland överraskar folk en verkligen.

Jag sitter fortfarande och är smått chockad över hur väl min mamma verkar känna mig. Önskade mig 2 saker av henne i julklapp som jag fick, men jag fick även en bok som jag är fast vid att jag aldrig har sagt till henne att jag ville ha. Dock vet jag att hon har koll på vilken som är min favoritbokserie (efter alla år som harry potter fan), nu köpte hon Rowlings nya bok och jag funderar på om hon som jag ändå har som vän på fb har sett att några vänner till mig har taggat mig på en bild av denna boken.

Ungefär desamma gäller min sambo, han köpte faktiskt saker jag gillade till mig (eller han och hans mamma köpte dem) och då önskade jag mig inget av honom utan bad honom att överraska mig.

Så dessa två människor vet helt klart hur man ska överraska mig. Min mamma lyckas iaf köpa kläder i rätt storlek, tillskillnad från min pappa sist han var utomlands då han köpte en storlek större än vad han har (då han tyckte det var bättre då jag som sagt vad inte är av manligt kön). Den tröjan ser halvt ut som ett tält på mig, dock fungerar den som sitta hemma och mysa tröja. :p

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s