Kanske spökar det här i lägenheten.

Vi har haft så länge jag kan minnas nu ett litet fotavtryck på vår vägg, det fanns inte här när vi flyttade in utan efter ett tag kom det dit. Det är för litet för att varken jag eller J ska ha gjort det.

Men det som verkligen har fått mig att inse att vi nog inte är ensamma här är att vår ena glödlampa från lampan över soffan faktiskt ramlade ner igår. Kan svära på att jag borde ha skruvat åt den lampan för de andra lamporna satt åtminstone i ordentligt men tydligen inte denna. Så jag antar att detta bara är början på att någon försöker få kontakt med oss. Får bara hoppas att vi får reda på det innan vi flyttar.

För visst har jag saknat att ha kontakt med den andra sidan, men lampor som ramlar ner och nästan träffar J är inte fullt så roligt. Så nu håller jag tummarna för att fler saker inte ramlar ner.

Annonser

2 thoughts on “Kanske spökar det här i lägenheten.

  1. Har ni pratat högt om att flytta? För kan ju vara någon som har trivts med er och så börjar ställa till det nu. Eller så är det bara för att det varit halloween. Hoppas ni löser det iaf, själv skulle jag bli livrädd.

    • Vi har aldrig direkt pratat högt om att vi vill flytta, visst vi har ju konstaterat att vi bara har tills juni på oss att bo kvar här. Men jag tror nog mer att det är någon som kanske ville få vår uppmärksamhet 🙂

      Det gör det nog 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s